γεωποΝικολογιάννη

LECHUZA – Το μυστικό για όμορφα φυτά!

Μερικές φορές το πότισμα των φυτών δεν είναι και τόσο εύκολο!

Αν ποτίσεις λιγότερο από όσο πρέπει, το φυτό ξεραίνεται, αν ποτίσεις υπερβολικά, υπάρχει κίνδυνος συσσώρευσης νερού. Για το λόγο αυτό η εταιρεία LECHUZA ανέπτυξε ένα έξυπνο σύστημα αυτοποτισμού, χάρη στο οποίο το φυτό μπορεί να παίρνει πάντα όσο νερό χρειάζεται… ακριβώς όπως και στη φύση!

Πώς δουλεύει το πρωτοποριακό σύστημα αυτοποτισμού LECHUZA;

🔆 Φύτευση
Προσθέστε μια στρώση LECHUZA-PON, το οποίο περιλαμβάνεται στο σετ, στη διαχωριστική βάση. Τοποθετήστε το φυτό και γεμίστε τη γλάστρα με LECHUZA-PON ή χώμα.

🔆 Φάση ποτίσματος
Τις επόμενες 12 εβδομάδες (περίπου) ποτίζετε το φυτό κανονικά από πάνω. Όταν το φυτό αναπτυχθεί, μπορεί να ποτίζεται μόνο του μέσω της δεξαμενής νερού.

🔆 Φάση αυτοποτισμού και φάση ξηρασίας
Μετά από τη φάση ποτίσματος, γεμίζετε τη δεξαμενή νερού από τη θυρίδα πλήρωσης, μέχρι ο δείκτης στάθμης νερού να φτάσει στην ένδειξη «max.». Έτσι, το φυτό σας θα αρχίσει να ποτίζεται μόνο του χάρη στο σύστημα LECHUZA. Όταν ο δείκτης στάθμης νερού φτάσει στην ένδειξη «min.», ξεκινάει η φάση ξηρασίας, η οποία διαρκεί 2-10 ημέρες ανάλογα με το είδος του φυτού και την θέση του. Μετά από κάθε φάση ξηρασίας, γεμίστε ξανά τη δεξαμενή νερού από τη θυρίδα πλήρωσης, μέχρι να φτάσει στην ένδειξη «max.».

Η LECHUZA και η PLAYMOBIL ενώνουν τις δυνάμεις τους!

Η LECHUZA και η PLAYMOBIL ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια πρωτοποριακή συνεργασία!

Τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να μάθουν για τη φροντίδα των φυτών με έναν παιχνιδιάρικο και απολαυστικό τρόπο χρησιμοποιώντας την OJO, την πρώτη γλάστρα που λανσάρεται με αυθεντικό design PLAYMOBIL.

Συνδυάζοντας τα δυνατά στοιχεία των δύο brand, αυτή η νέα γλάστρα διαθέτει το σύστημα αυτοποτισμού της LECHUZA για να διευκολύνει και να ενθουσιάσει τους πολλά υποσχόμενους κηπουρούς αλλά και τους PLAYMOBIL fans. Η φροντίδα των φυτών γίνεται πλέον παιχνίδι!

Ωράριο

Επικοινωνία

Πιστοποιημένος Αντιπρόσωπος STIHL