γεωποΝικολογιάννη

Προετοιμάζοντας τον Κήπο για τον Χειμώνα: 4+1 Απαραίτητες Εργασίες Κηπουρικής

Τώρα που οι μέρες έχουν πλέον μικρύνει και οι θερμοκρασίες έχουν αρχίσει να πέφτουν αισθητά, ήρθε η στιγμή να προετοιμάσετε τον κήπο σας για τον χειμώνα. Με σύμμαχό σας τα εργαλεία κηπουρικής GARDENA όλες οι εργασίες θα γίνουν εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά!

🍂 Φύτευση και μεταφύτευση: Οι βροχοπτώσεις της εποχής δημιουργούν ιδανικές συνθήκες για μεταφύτευση, διασφαλίζοντας ότι τα φυτά έχουν την υγρασία που χρειάζονται.

🍂 Φύτευση λουλουδιών: Προετοιμάστε τώρα τον κήπο που θα έχετε την άνοιξη, φυτεύοντας βολβούς λουλουδιών αυτή την περίοδο.

🍂 Κλάδεμα πολυετών φυτών και θάμνων: Κλαδέψτε τα πολυετή φυτά όταν τα φύλλα τους κιτρινίσουν ή αρχίσουν να μειώνονται. Αυτό βοηθά στην ανακατεύθυνση των θρεπτικών συστατικών στις ρίζες για το χειμώνα.

🍂 Περιποιηθείτε τους φράχτες: Δώστε σχήμα στους φράχτες με ένα ελαφρύ κλάδεμα, για να αποτρέψετε προβλήματα που προκύπτουν λόγω της αυξημένης υγρασίας κατά τη χειμερινή περίοδο. Μην κλαδέψετε υπερβολικά τους αειθαλείς φράκτες.

🍂 Φροντίδα γκαζόν: Κουρέψτε τις θερινές ποικιλίες γκαζόν για τελευταία φορά και μην ξεχνάτε να αφαιρείτε τακτικά τα πεσμένα φύλλα για να αποτρέψετε τη δημιουργία καφέ κηλίδων και την ανάπτυξη βρύων.

Ο σύμμαχός σας στην περιποίηση του κήπου… το Combisystem GARDENA.

Η πρακτική σειρά εργαλείων combisystem της GARDENA, σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε περισσότερες εργασίες με λιγότερα προϊόντα. Το combisystem προσφέρει κατάλληλα και αξιόπιστα εργαλεία για διάφορες εργασίες, που πρέπει να γίνουν στον κήπο κατά τη διάρκεια του έτους. Τα διάφορα εξαρτήματα επιτρέπουν τον σωστό συνδυασμό κονταριού-εργαλείου για κάθε εργασία κηπουρικής, κάθε εποχή.

Ευέλικτο σύστημα που μπορεί να συνδυαστεί με πολλούς τρόπους!

Το Combisystem της GARDENA επιτρέπει να συνδυάσετε διαφορετικά κοντάρια με διάφορα εργαλεία, ώστε να καλυφθούν εύκολα όλες οι ανάγκες του κήπου.

Σύνδεση χωρίς ταλαντεύσεις!
Τα εξαρτήματα Combi απλώς συνδέονται στο κοντάρι και βιδώνονται σφιχτά.

Η αξιόπιστη τεχνολογία εγγυάται εργασία χωρίς ταλαντεύσεις.

Προστασία από διάβρωση!
Όλα τα εργαλεία χειρός Combisystem είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας χάλυβα και επικαλυμμένα με Duroplast για προστασία από διάβρωση.

Σταθερή και εργονομική λαβή!

Τα εργαλεία Combisystem της GARDENA είναι ιδιαίτερα συμπαγή και εύκολα στη χρήση. Ένα ειδικά διαμορφωμένο κοντάρι με μαλακά εξαρτήματα προσφέρει ασφαλές κράτημα και άνετη εργασία.

Ωράριο

Επικοινωνία

Πιστοποιημένος Αντιπρόσωπος STIHL