γεωποΝικολογιάννη

Ποιοι Είμαστε

Το ξεκίνημα

Έτος 1982

Στην καρδιά των Μεσογείων, ξακουστή για τις εκτάσεις σε αμπελώνες, βρίσκεται η πόλη της Παιανίας. Εκεί, ο Σωτήρης Νικολογιάννης, δραστήριος νέος γεωπόνος, πτυχιούχος M.Sc. από την τότε Ανωτάτη Γεωπονική Σχολή Αθηνών (το σημερινό Γ.Π.Α.), επιχειρεί και ιδρύει το κατάστημα αγροτικών εφοδίων. Θέλει να στηρίξει την αγροτική παραγωγή της ευρύτερης περιοχής, γνωρίζει τα προβλήματα που προκύπτουν γιατί προέρχεται από αμιγώς αγροτική οικογένεια και παράλληλα ασχολείται με την κατασκευή και διαμόρφωση κήπων στην πόλη του, στα βόρεια προάστια και σε περιοχές εντός και εκτός Αττικής.

Η δυναμική παρουσία γένους θηλυκού

Έτος 1983

Στο κατάστημα δίνει ώθηση η παρουσία της γεωπόνου, πτυχιούχου Α.Γ.Σ.Α. M.Sc., Κατερίνας Νέζη που πάντα ενημερωμένη, δίνει επιστημονικά τεκμηριωμένες λύσεις σε θέματα διαφορετικής δυναμικής και κλίμακας όπως, η θρέψη και η φυτοπροστασία στις καλλιέργειες, στον κήπο, τη βεράντα, στον οικιακό λαχανόκηπο. Θα την βρείτε πάντα στο κατάστημα!

Τα νέα κτήρια

Έτος 2002

Η γκάμα των προϊόντων εμπλουτίζεται και είναι αναγκαία η δημιουργία ενός μεγαλύτερου χώρου. Το κατάστημα παραμένει στην ίδια διεύθυνση, όμως τώρα στεγάζεται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, προσβάσιμες σε όλους και διαμορφωμένες με όλα τα απαραίτητα μέσα για άριστη διατήρηση των εμπορευμάτων και εξυπηρέτηση των πελατών. Πλέον, είναι ένα σύγχρονο γεωπονικό κέντρο κήπου, με καταρτισμένους γεωπόνους στην διάθεση του επαγγελματία πρασίνου, του αγρότη, του ερασιτέχνη κηπουρού, του χομπίστα.

γεωποΝικολογιάννη --- Οικογενειακή επιχείρηση

Παρούσα η 2η γενιά γεωπόνων της οικογένειας εργάζεται στο κατάστημα δίνοντας νέα πνοή και φρέσκια ματιά. Μεταξύ άλλων θεμάτων, με την Ελένη Νικολογιάννη, γεωπόνο Γ.Π.Α. M.Sc., ανθοδέτη, θα μιλήσετε για τον στολισμό της εκδήλωσης, του γάμου/βάπτισής σας.
Ενώ, η Δρ. Αναστασία Νικολογιάννη με διδακτορική ειδίκευση στην αρχιτεκτονική μελέτη/διαμόρφωση μεγάλων έργων πρασίνου αναλαμβάνει να σχεδιάσει και υλοποιήσει κάθε ιδέα σχετική με τους πράσινους χώρους, κήπους/πάρκα.

40 Χρόνια τεχνογνωσίας
&
επιστημονικής γνώσης

Έτος 2022

Επί τέσσερις 10ετίες κοντά στο περιβάλλον και την αειφορική γεωργία, με την εμπειρία του ερευνητικά καταρτισμένου προσωπικού μας, το γεωποΝικολογιάννη στοχεύει στην διαχείριση της κλιματικής κρίσης και στην ανάπτυξη της εγχώριας γεωργίας. Συμβάλει σε ποικίλα ερευνητικά και επαγγελματικά έργα με στόχο την ενίσχυση του περιβάλλοντος, την προστασία της φύσης, το βιοκλιματικό σχεδιασμό για ένα μέλλον με χαμηλές εκπομπές άνθρακα.

Μαζί με εσάς, για περισσότερο πράσινο --- Συνεχίζουμε !

Ωράριο

Επικοινωνία

Πιστοποιημένος Αντιπρόσωπος STIHL