τα Νέα μας

                                                           

                                                      ''ΕΛΑΙΟΣΥΛΛΟΓΗ''   2006

                                   Οι  ελαιώνες  του                                         

 παράγουν  το  εκλεκτής  ποιότητας, extra Παρθένο  Ελαιόλαδο  κάτω  από  το  άγρυπνο  βλέμμα  των  γεωπόνων  της  αγροεπιχείρησης,  αλλά  και  τα  γεμάτα  ενδιαφέρον  μάτια  των  φοιτητριών  του  Γ.Π.Α.  Νατάσας   &   Ελένης  Νικολογιάννη.

Ελάτε   να  σας   ξεναγήσουμε . . . . . .
                                                   
                Μηχανικό  Τίναγμα  Ελιάς  υπό  την  επίβλεψη  της  γιαγιάς  Τασώ  Νικολογιάννη

                              
Η  Ξανθή & ο Κώστας  Κοκκίνης  βοηθούν στην ελαιοσυλλογή    Στον  ελαιώνα η γιαγιά  Τασώ  Νικολογιάννη με τον
                                                                                               αγαπημένο της  ανιψιό  Πέτρο  Παπασπύρου

                                             
                 Στο  ελαιομάζωμα  δούλεψε  δυναμικά  και  ο  εκλεκτός  μας  φίλος   Άγγελος   Αντωνόπουλος .....

....... Με  το  ραβδιστικό   στο  χέρι  και  πλήρη  εξάρτηση  βοηθάει  παραγωγικά  ο  Άγγελος,  στο   τίναγμα (μηχανικό  ράβδισμα)  των  λιόδενδρων. 
                                           

                                                    
Στο  τραπέζι  ελαιοσυλλογής  ο  γεωπόνος  Σωτήρης  Νικολογιάννης   με  τον  εκλεκτό  φίλο  Άγγελο  Αντωνόπουλο
   .......... ˝διδάσκουν˝ τους  νεότερους ....!! 
                                                   
         Στο  τραπέζι  ελαιοσυλλογής  ο  Άγγελος  Αντωνόπουλος  με  βοηθό  την  φοιτήτρια  Ελένη  Νικολογιάννη


    Η  εργασία δε  σταματά - το μηχανικό  ράβδισμα  συνεχίζεται -  μα  τα  πειράγματα  και  τα  χαμόγελα  ανάμεσά  μας  της  δίνουν  μια  αίσθηση  .....   .... " θεατρική "


 Ο  ήλιος  έδυσε , το   σούρουπο  προχώρησε ,  η ρεμούλκα  γέμισε  ελιές
                 Η  πάντα  χαμογελαστή   Ελένη  ξεφορτώνει  τις 

ελιές   στο   λιοτρίβι   του  κ.  Πρίφτη  ή  Κολιοπέτσο   για   να   παραχθεί  το   εξαιρετικό  αγουρέλαιο ...
                                                                                             
      
Η  φοιτήτρια  Νατάσα  Νικολογιάννη  στην  παραγωγή  του  ελαιόλαδου . Η μάλαξη  γίνεται  ˝εν  ψυχρώ˝  σε  θερμοκρασία  νερού  38 °C
  
Κατά  το  διαχωρισμό  σε  θερμοκρασία  νερού 38 °C,  το  extra  παρθένο   ελαιόλαδο  .. σε  λίγο  κοντά  μας ! 

      
 Ο κ. Δημήτρης  Πρίφτης  στην  τελική διαδικασία
                                                                                                         
      



 extra   Παρθένο  Αγουρέλαιο - Ελαιόλαδο

                                                    Ελάτε   να  το  γευθούμε   ............... !!

  

                  Αποτελέσματα  οργανοληπτικών και χημικών  εξετάσεων ελαιολάδου                    γεωποΝικολογιάννη

 

                                      Επιστροφή

Ιωάννου Μεταξά 4, 19002 Παιανία, Τηλ.210 6642060

Design by