Βρείτε μας στο Facebook


 

 

 

 

 

   | ΑΝΘΟΣΥΝΘΕΣΕΙΣ | ΦΥΤΑ - ΣΠΟΡΟΙ | ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ | ΓΛΑΣΤΡΕΣ | ΚΕΡΙΑ | ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ
   |
ΕΙΔΗ ΑΡΔΕΥΣΗΣ
 

ΣΑΚΟΙ  ΦΥΤΕΥΣΗΣ

                                                                                      
 
Καλλιεργήστε εύκολα και οικονομικά τα δικά σας λαχανικά, φρούτα, βότανα & αρωματικά φυτά ή και ανθοφόρα καλλωπιστικά φυτά !
 
Οι Σάκοι Φύτευσης είναι η ιδανική λύση για τοποθέτηση σε αίθρια και βεράντες, μικρούς κήπους στην ταράτσα και σίγουρα είναι ένας εύκολος και πολύ πρακτικός τρόπος φύτευσης που κεντρίζει το ενδιαφέρον των
 "μικρών κηπουρών" της καρδιάς μας !
 
  • Παρασκευάζονται από σκληρό πολυουρεθάνιο σε διάφορα χρώματα και διαθέτουν δύο λαβές στα πλαϊνά και οπές αποστράγγισης στη βάση.
  • Πλένονται και αποθηκεύονται εύκολα μετά από κάθε χρήση, ενώ μπορούν, το ίδιο ιδανικά, να φιλοξενήσουν και καλλωπιστικά φυτά.
  • Κάθε πακέτο περιλαμβάνει αναλυτικές οδηγίες καλλιέργειας.

λαχανόκηπος σε γλάστρες VS υπαίθριος λαχανόκηπος
- διαβάστε περισσότερα !!

 


ΣΑΚΟΣ ΦΥΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ (2 τεμάχια)                                                                                ΤΙΜΗ: 21,00
Υ:45εκ. / Ø35εκ.
Οι εύχρηστοι σάκοι φύτευσης Strawberry & Herbs Patio Planters φτιάχνονται από πολυαιθυλένιο κι έχουν τρύπες αποστράγγισης και εργονομικά χερούλια για εύκολη μεταφορά. Ιδανικοί για καλλιέργεια φράουλας και αρωματικών φυτών στο μπαλκόνι και τον κήπο.


ΣΑΚΟΙ ΦΥΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΠΑΤΑΤΕΣ (2 τεμάχια)                  ΤΙΜΗ: 17,00
Υ:45εκ. / Ø35εκ.

Οι σάκοι φύτευσης Potato Growing Bag φτιάχνονται από πολυαιθυλένιο κι έχουν
 τρύπες αποστράγγισης και εργονομικά χερούλια για εύκολη μεταφορά. Ιδανικοί για καλλιέργεια πατάτας, αφού ανοιγοκλείνουν στο κάτω μέρος με αυτοκόλλητο Velcro για εύκολη συγκομιδή!


   ΣΑΚΟΙ ΦΥΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΠΑΤΑΤΕΣ
   (3 τεμάχια)          ΤΙΜΗ: 21,00

Υ:45εκ. / Ø35εκ.


Οι εύχρηστοι σάκοι φύτευσης Potato Patio Planters φτιάχνονται από πολυαιθυλένιο κι έχουν τρύπες αποστράγγισης και εργονομικά χερούλια για εύκολη μεταφορά. Ιδανικοί για καλλιέργεια λαχανικών και καλλωπιστικών στο μπαλκόνι και τον κήπο.


   ΣΑΚΟΣ ΦΥΤΕΥΣΗΣ ΑΝΑΠΟΔΟΣ
                ΓΙΑ ΤΟΜΑΤΕΣ
   (1 τεμάχιο)         ΤΙΜΗ: 24,50
Υ:44εκ. / Ø26,5εκ.

Ο σάκος φύτευσης για τομάτες Let's Grow Tomatoes Upside Down φτιάχνεται από πολυαιθυλένιο, πλαστική βάση και ειδικό σφουγγάρι για την αποστράγγιση. Κρεμάστε το στη βεράντα σας και καλλιεργήστε από ψηλά! Κατάλληλο και για την καλλιέργεια βοτάνων ή μικρών λαχανικών.


ΣΑΚΟΙ ΦΥΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΜΑΤΕΣ (3 τεμάχια)               ΤΙΜΗ: 23,50
Υ:45εκ. / Ø35εκ.
Οι εύχρηστοι σάκοι φύτευσης Tomato Patio Planters φτιάχνονται από πολυαιθυλένιο κι έχουν τρύπες αποστράγγισης και εργονομικά χερούλια για εύκολη μεταφορά. Ιδανικοί για καλλιέργεια λαχανικών και καλλωπιστικών στο μπαλκόνι και τον κήπο.


ΣΑΚΟΙ ΦΥΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΡΙΧΩΜΕΝΕΣ ΤΟΜΑΤΙΕΣ (1 τεμάχιο)    
                                                                                       ΤΙΜΗ: 35,00

σάκος Υ:25εκ. / Ø35εκ. - μαύρο ανοξείδωτο πλέγμα Υ:110εκ.
Ο εύχρηστος σάκος φύτευσης Tomato (climbing) Patio Planter φτιάχνεται από πολυαιθυλένιο κι έχει τρύπες αποστράγγισης και εργονομικά χερούλια για εύκολη μεταφορά. Το μαύρο ανοξείδωτο πλέγμα είναι ιδανικό για την σωστή υποστύλωση των φυτών.


ΣΑΚΟΣ ΦΥΤΕΥΣΗΣ ΜΕ 6 ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΛΑΜΙΩΝ              ΤΙΜΗ: 15,00
ΓΙΑ ΑΝΑΡΡΙΧΩΜΕΝΗ ΤΟΜΑΤΙΑ & ΦΑΣΟΛΙΑ
Π:30εκ. / Μ:60εκ. / Υ:30εκ.  
Ο εύχρηστος σάκος φύτευσης Six Cane Patio Planters φτιάχνεται από πολυαιθυλένιο κι έχει τρύπες στράγγισης. Ιδανικοί για καλλιέργεια λαχανικών
 και καλλωπιστικών στο μπαλκόνι και τον κήπο.
                                               


ΣΑΚΟΣ ΦΥΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΦΑΣΟΛΙΑ (1 τεμάχιο)               ΤΙΜΗ: 35,00
σάκος Π:30εκ. / Μ:60εκ. / Υ:30εκ. - μαύρο ανοξείδωτο πλέγμα Υ:180εκ.
Ο εύχρηστος σάκος φύτευσης Pea & Bean Patio Planter φτιάχνεται από πολυαιθυλένιο κι έχει τρύπες αποστράγγισης. Το μαύρο ανοξείδωτο πλέγμα
 είναι ιδανικό για την σωστή υποστύλωση των φυτών.


ΣΑΚΟΣ ΦΥΤΕΥΣΗΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΖΑΡΝΤΙΝΙΕΡΕΣ ΓΙΑ ΚΑΡΟΤΑ (2 τεμάχια)                                                                                         ΤΙΜΗ: 19,00
Π:30εκ. / Μ:45εκ. / Υ:30εκ.
Οι εύχρηστοι σάκοι φύτευσης Carrot Patio Planters φτιάχνονται από πολυαιθυλένιο κι έχουν τρύπες αποστράγγισης και εργονομικά χερούλια για εύκολη μεταφορά. Ιδανικοί για καλλιέργεια: καρότο, παντζάρι, ραπανάκι


ΣΑΚΟΣ ΦΥΤΕΥΣΗΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΖΑΡΝΤΙΝΙΕΡΕΣ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ (2 τεμάχια)                                                                                         ΤΙΜΗ: 19,00
Π:25εκ. / Μ:50εκ. / Υ:25εκ.
Οι εύχρηστοι σάκοι φύτευσης Space Saver Raised Bed φτιάχνονται από πολυαιθυλένιο κι έχουν τρύπες αποστράγγισης και εργονομικά χερούλια για εύκολη μεταφορά. Ιδανικοί για καλλιέργεια λαχανικών και καλλωπιστικών στο μπαλκόνι και τον κήπο.


ΣΑΚΟΣ ΦΥΤΕΥΣΗΣ - ΜΕΓΑΛΗ ΖΑΡΝΤΙΝΙΕΡΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ (1 τεμάχιο)                                                                                        ΤΙΜΗ: 19,00
Π:25εκ. / Μ:1μ. / Υ:25εκ.
Ο εύχρηστος σάκος φύτευσης Patio & Balcony Raised Bed φτιάχνεται από πολυαιθυλένιο κι έχουν τρύπες αποστράγγισης και εργονομικά χερούλια για εύκολη μεταφορά. Ιδανικοί για καλλιέργεια λαχανικών και καλλωπιστικών στο μπαλκόνι και τον κήπο.


ΣΑΚΟΣ ΦΥΤΕΥΣΗΣ -  ΠΑΡΤΕΡΙ (1 τεμάχιο)                  ΤΙΜΗ: 19,00
Π:50εκ. / Μ:1μ. / Υ:20εκ.
Ο εύχρηστος σάκος φύτευσης Raised Bed Patio Planter φτιάχνεται από πολυαιθυλένιο κι έχουν τρύπες αποστράγγισης και εργονομικά χερούλια για εύκολη μεταφορά. Ιδανικοί για καλλιέργεια λαχανικών και καλλωπιστικών στο μπαλκόνι και τον κήπο.
                                             


ΣΑΚΟΙ ΦΥΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ (3 τεμάχια)                  ΤΙΜΗ: 23,50
σάκος 1ος Υ:45εκ. / Ø35εκ.
σάκος 2ος Υ:30εκ. / Ø40εκ.
σάκος 3ος Υ:25εκ. / Ø45εκ.
χρώμα: κίτρινο, τιρκουάζ
Οι εύχρηστοι σάκοι φύτευσης Vegetable Patio Planters φτιάχνονται από πολυαιθυλένιο κι έχουν τρύπες αποστράγγισης και εργονομικά χερούλια για εύκολη μεταφορά. Ιδανικοί για καλλιέργεια λαχανικών και καλλωπιστικών στο μπαλκόνι και τον κήπο.


ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ
ΤΟΜΑΤΟ GREEN HOUSE
                               ΤΙΜΗ: 40,00
Υ:1,5
μ. / Μ:1,0μ. / Π:0,5μ.
Το Tomato Green House της Botanico είναι ιδανικό για καλλιέργεια τομάτας αλλά και άλλων εποχιακών λαχανικών σε μπαλκόνι, ταράτσα ή κήπο. Το πράσινο σπίτι θα προστατέψει τα λαχανικά σας από τις έντονες καιρικές συνθήκες (κρύο και υπερβολική ζέστη). Διαθέτει διπλό φερμουάρ στο μπροστινό μέρος για εύκολη πρόσβαση και ανοίγματα στο πάνω μέρος για καλάμια υποστήλωσης. Το θερμοκήπιο Tomato Green House αποτελείται από μεταλλικό σκελετό με πλαστικές ενώσεις για εύκολη συναρμολόγηση και αποθήκευση.


ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ
4 TIER GREEN HOUSE
                               ΤΙΜΗ: 40,00
Υ:1,45
μ. / Μ:0,59μ. / Π:0,45μ.
Το θερμοκήπιο 4 Tier Greehouse της Botanico είναι ιδανικό για τα φυτά που καλλιεργούνται σε γλάστρες και για τα σπορεία των λαχανικών σας. Το πράσινο σπίτι θα προστατέψει τα αγαπημένα σας φυτά από τις έντονες καιρικές συνθήκες (κρύο, έντονες βροχές, παγετός). Διαθέτει 4 ρυθμιζόμενα επίπεδα και διπλό φερμουάρ στο μπροστινό μέρος για εύκολη πρόσβαση. Το θερμοκήπιο 4 Tier Greehouse αποτελείται από μεταλλικό σκελετό με πλαστικές ενώσεις για εύκολη συναρμολόγηση και αποθήκευση.
ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ - GROWER FRAME
Υ:3,0μ. / Μ:1,0μ. / Π:1,0μ.           
ΤΙΜΗ: 58,00
Σταθερός σκελετός από μαύρους κυλινδρικούς μεταλλικούς σωλήνες και με ειδικούς πασσάλους για καλύτερη στήριξη στο χώμα.
ΚΑΛΥΜΜΑ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ - GROWER COVER
Υ:3,0μ. / Μ:1,0μ. / Π:1,0μ.           
ΤΙΜΗ: 42,00
Το κάλυμμα είναι φτιαγμένο από πυκνό δίχτυ Micromesh (πατέντα της Haxnics).Προσαρμόζεται και αφαιρείται εύκολα προστατεύοντας από έντομα, παράσιτα και ακραίες καιρικές συνθήκες. Παράλληλα, επιτρέπει στον αέρα και στο νερό να εισέρχονται εύκολα.


ΜΙΚΡΟ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΤΙΜΗ: 51,00
     Υ:35εκ. / Μ:100εκ. / Π:45εκ.


Πρακτικό κάλυμμα για λαχανικά και νεαρά φύτρα από γαλβανισμένο ατσάλι και πλαστικό (APET) ανθεκτικό στη UV ακτινοβολία.


ΤOYΝΕΛ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ (ΜΙΚΡΟ)
Υ:30εκ. / Μ:3μ. / Π:45εκ.           
ΤΙΜΗ: 21,00

Μία πατέντα της Haxnics από ανθεκτικό δίχτυ πολυαιθυλενίου 5χιλ. και γαλβανισμένο μεταλλικό σκελετό. Δεν απαιτεί συναρμολόγηση, ανοιγοκλείνει σαν φυσαρμόνικα και καρφώνεται απευθείας στο έδαφος με ενσωματωμένες διχάλες.
ΤOYΝΕΛ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ (ΜΕΓΑΛΟ)
Υ:45εκ. / Μ:3μ. / Π:60εκ.           
ΤΙΜΗ: 42,00

Πρακτικό τούνελ καλλιέργειας λαχανικών από γαλβανισμένο μεταλλικό σκελετό. Δεν απαιτεί συναρμολόγηση, ανοιγοκλείνει σαν φυσαρμόνικα και καρφώνεται απευθείας στο έδαφος με ενσωματωμένες διχάλες.


FLEECE JACKETS - STANDARD SIZE (2 τεμάχια)
Υ:. / Π:0,8μ.           
ΤΙΜΗ: 9,00
       Φορέστε στα φυτά σας τα καλύμματα Fleece jackets της Haxnicks
και προστατέψτε τα από το κρύο.


FLEECE JACKETS - LARGE SIZE (1 τεμάχιο)
Υ:1,8μ. / Π:1,2μ.           
ΤΙΜΗ: 9,00
       Φορέστε στα φυτά σας τα καλύμματα Fleece jackets της Haxnicks
και προστατέψτε τα από το κρύο.


ΚΑΠΕΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΚΑΛΑΜΙΑ ΥΠΟΣΤΥΛΩΣΗΣ (10 τεμάχια)
χρώμα: ροζ/τιρκουάζ           
ΤΙΜΗ: 6,00

Δώστε μια χαρούμενη νότα στον κήπο σας, προστατέψτε τα μάτια σας από τυχόν τραυματισμούς και καθυστερήστε το σάπισμα των καλαμιών.


 
 

Ζείτε σε διαμέρισμα και δε μπορείτε να παράγετε
τα δικά σας λαχανικά;
 ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ !!

 

Οι παραγγελίες σας μπορούν να αποσταλούν  με
α) αντικαταβολή με απλό ταχυδρομείο
β) αντικαταβολή με την υπηρεσία πόρτα - πόρτα (ταχυδρομείο)
γ) αντικαταβολή με τη γενική ταχ
υδρομική.

Τα μεταφορικά είναι τα ακριβή μεταφορικά που χρεώνονται από το ταχυδρομείο ή το courier χωρίς επιπλέον ''κρυφές χρεώσεις''. Κάθε παραγγελία έχει τη δική της ξεχωριστή χρέωση ανάλογα με το βάρος της, χωρίς να υπάρχει ελάχιστη χρέωση και να αυξάνεται το κόστος.

Ενδιαφερόμαστε για εσάς, κρατάμε το κόστος χαμηλά!

Παραγγείλετε τώρα εδώ:
   Γράφοντας το όνομα και την περιγραφή του προϊόντος, τον αριθμό των συσκευασιών (αν είναι περισσότερα από ένα) τα στοιχεία σας (πλήρη διεύθυνση και αριθμό τηλεφώνου) καθώς και το είδος της αποστολής

Για να κάνετε τις παραγγελίες σας τηλεφωνικά:
καλέστε στα 2106645060, 2106642060


                                                                                     

 


Ιωάννου Μεταξά 4, 19002 Παιανία, Τηλ.210 6642060

Design by